Paloturvallisuuden itsearviointeja palauttamatta noin 2 000 – Mikäli asiaa ei hoida ajoissa, luvassa saattaa olla maksullinen palotarkastus

Pelastuslaitos ja Porin kaupunki muistuttavat palauttamaan paloturvallisuuden itsearviointilomakkeen, mikäli sellaisen on kevään aikana saanut.

Kuvituskuva arkistosta.

13.4. 17:25 | Päivitetty 14.4. 9:34

Pori, Nakkila, Rauma, Merikarvia, Huittinen

Pelastuslaitos ja Porin kaupunki tiedottavat noin 2 000:sta palauttamattomasta paloturvallisuuden itsearviointilomakkeesta ja kehottavat lomakkeen keväällä saaneita täyttämään sen pikaisesti.

Palautukseen annetaan jatkoaikaa 22. toukokuuta saakka. Tuolloin järjestelmä sulkeutuu.

”Jos itsearviointilomaketta ei palauteta määräaikaan mennessä, voimme tehdä kiinteistöön maksullisen palotarkastuksen. Osaan kohteista valvontakäyntejä tehdään myös pistokokein.”

Paloturvallisuuden itsearviointilomakkeita postitettiin tänä keväänä yhteensä 7 853 osoitteeseen, jotka sijaitsevat pääosin seuraavilla alueilla: Pori, Nakkila, Rauma, Lapijoki, Lappi, Merikarvia ja Huittinen. Palauttamattomia lomakkeita on yhä useita satoja.

Palautuskehotus koskee ainoastaan niitä kohteita, joihin on toimitettu kevään aikana itsearviointikirje. Sähköiselle lomakkeelle pääsee osoitteessa itsearviointi.com/satapelastus tai saatekirjeessä olevan QR-koodin avulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut