Raumalle 8 miljoonan euron potti lotossa – voittaja: ”Kyllä ensimmäisenä yönä unet jäivät aika tasan yhteen tuntiin”

Loton kierroksen 10/2022 kahdeksan miljoonan euron päävoitto osui raumalaiselle miehelle, joka oli pelannut voittoisan pelinsä Rauman Prismassa.

Kuvituskuva arkistosta.

7.4. 9:02

Rauma

Raumalainen mies pokkasi lotosta jättipotin. Kahdeksan miljoonan euron arvoisen pelinsä voittaja oli pelannut kuponkipelinä Rauman Prismassa, tiedottaa Veikkaus.

Voittaja kertoo tiedotteessa pelaavansa lottoa melko säännöllisesti ja katsovansa arvontalähetyksen lähes aina suorana telkkarista.

”Sillä tavalla voittokin tuli heti selville ja kyllä se outo tunne oli, kun tajusin voittaneeni päävoiton”, kertasi raumalainen voittaja hetkeä, jolloin lottomiljonäärin elämä tuli todeksi.

Kierroksella 10/2022 Raumalla pelattu voitto on Veikkauksen mukaan tämän vuoden toiseksi suurin lottovoitto. Edellisen kerran Loton päävoitto osui Raumalle vuonna 2021, kun kierroksella 16/2021 osui 2,4 miljoonan voitto viiden hengen porukkapeliin, joka oli pelattu Rauman Torin R-Kioskilla.

Tuore lottovoittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten edessä oli mieluinen matka Veikkauksen pääkonttorille Helsingin Pohjois-Haagaan. Voitonlunastuksen yhteydessä juhlistettiin jättimäistä voittoa perinteisten kahvitusten merkeissä.

Onnellinen, mutta edelleen voitostaan hämmentynyt raumalainen kertoi tuoreille lottovoittajille tyypilliseen tapaan, että uni ei seuraavana yönä tullut, eikä ruokakaan ole oikein voiton jälkeen maistunut.

"Kyllä ensimmäisenä yönä unet jäivät aika tasan yhteen tuntiin.”

Tuoreen lottomiljonäärin suunnitelmat voittorahojen suhteen olivat vielä varsin maltilliset.

”Aika matalalla profiililla tässä mennään, mutta ehkäpä jossakin kohtaa voisi asuntoa vaihtaa hieman isompaan. Ja toki raumalaisittain tyypillisesti voisi miettiä myös päivitystä veneeseen.”

Tällä kertaa voitto osui koneen arpomille numeroille. Voittokuponki oli harvinaisen varmassa tallessa, sillä se oli heti voiton selvittyä sujautettu säilytykseen kassakaappiin. Miljoonien arvoisia kuponkeja suurvoittajat ovat vuosien varrella kertoneet säilyttäneensä esimerkiksi tulipalon varalta peltirasiassa, astiakaapissa, huonon kirjan välissä sekä ihan vain farkkujen taskussa.

"Voittotositteesta kannattaa tosiaan pitää hyvää huolta, sillä voitot maksetaan vain sitä vastaan. Mikäli pelaamisen yhteydessä ei ole tunnistauduttu esimerkiksi Veikkaus-kortilla ja tosite katoaa, voittoa ei siinä tapauksessa voida maksaa”, muistuttaa Veikkauksen tiedottaja Minna Sundholm.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut