Kaksi menehtyi nokkakolarissa Porintiellä

Onnettomuushetkellä keli oli poliisin mukaan hyvä ja tie paljas.

Nopeusrajoitus onnettomuuspaikalla Porintiellä on 80 kilometriä tunnissa.

31.3. 13:43

Huittinen

Kaksi henkilöä menehtyi rekka-auton ja henkilöauton nokkakolarissa Porintiellä Huittisissa torstaina iltapäivällä, tiedottaa poliisi. Onnettomuus sattui Perkolanmäen kohdalla, noin pari kilometriä Huittisten keskustasta Kokemäen suuntaan.

Poliisin mukaan menehtyneet olivat henkilöauton kuljettaja ja etupenkillä ollut matkustajia.

Henkilöauton kuljettaja ajoi Huittisten suuntaan, kun auto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi rekkaan. Poliisin mukaan keli oli tapahtumapaikalla onnettomuuden sattuessa hyvä ja tie paljas.

Paikan päällä ollut Ville Kossila kertoi Satakunnan Kansalle, että rekka oli kolarissa suistunut tien toiselle puolen metsään. Pahoin vaurioitunut henkilöauto taas oli rekasta katsottuna vastapuolella tietä ojassa.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä. Tällä hetkellä poliisilla ei ole asiasta enempää tiedotettavaa.

Rekka suistui onnettomuudessa tien toiselle puolelle metsään.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 13.25. Paikalle lähti ensitietojen mukaan viisi pelastuslaitoksen yksikköä.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt kestivät useamman tunnin. Ajokaista Porin suuntaan oli suljettu, ja liikenne kulki vuoro-ohjauksella toista kaistaa pitkin onnettomuuspaikan ohi.

Paikan päällä olleen Ville Kossilan mukaan liikenne seisoi valtatiellä 2 ajoittain pitkään. Hän kertoo jonojen olleen kilometrien pituisia.

Liikenne alkoi kulkea Liikennekeskuksen mukaan normaalisti noin kello 17.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut