Raumalainen Paloff Group osaksi ruotsalaiskonsernia

Paloturvallisuusalan BST-konsernilla liikevaihtoa 100 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 510.

Sammutinjärjestelmien suunnittelu ja valmistus jatkuu Raumalla, mutta nyt osana ruotsalaista BST-konsernia, sanoo Paloff Groupin toimitusjohtaja Jani Hämäläinen.

30.3. 13:10 | Päivitetty 30.3. 20:25

Rauma

Yrityskaupoilla viime vuosina kasvanut, Raumalla kotipaikkaansa pitävä Paloff Group -konserni siirtyy yrityskaupalla osaksi ruotsalaista paloturvallisuusalan BST-konsernia.

Paloff Group -konsernin kaksi tytäryhtiötä Paloff Sammutusjärjestelmät Oy ja Paloff Insinööritoimisto Oy jatkavat toimintaansa nykyisellään ja tuotenimillään. Yhtiön osakkaat ovat osana järjestelyä siirtyneet osakkaiksi BST-konserniin, jonka vuotuinen liikevaihto on yrityskaupan jälkeen noin 100 miljoona euroa ja henkilökunnan lukumäärä noin 510 henkilöä.

Paloff Groupin tytäryhtiöiden liikevaihto tilikaudella 2021 oli 8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,9 miljoona euroa ja ne työllistivät yhteensä 52 henkilöä.

”Yhtiöiden johto ja kaikki työntekijät jatkavat entisissä työtehtävissään ja yritysten yhteystiedot säilyvät muuttumattomina. Yhtiöiden asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä,” toteaa yhtiöiden toimitusjohtajana jatkava Jani Hämäläinen tiedotteessa.

Paloff Groupin hallituksen puheenjohtaja Sammy Lindholm sanoo yhtiöjärjestelyn antavan Paloffille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen palveluita myös muissa pohjoismaissa. Isommassa kokonaisuudessa on myös paljon osaamista, jota Paloff tulee hyödyntämään ristiin asiakkaittensa hyväksi, Lindholm sanoo.

”Lisäksi Paloff saa leveämmät hartiat kasvattaa toimintaansa Suomessa, orgaanisen kasvun lisäksi myös yrityskauppojen kautta. Tätä kasvua on omalta osaltaan mahdollistamassa BST-konsernin suurin omistaja, pohjoismaisiin kasvuyhtiöihin erikoistunut pääomasijoitusyhtiö Norvestor”, Lindholm lisää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut