Porin uusi viestintäjohtaja on Sanna Närä – ennen valintaansa työskenteli Porin prikaatin tiedottajana

Närä valittiin kaupunginhallituksessa yksimielisesti.

Kaupunginhallitus valitsi Porille uuden viestintäjohtajan.

28.3. 21:02

Pori

Porin uudeksi viestintäjohtajaksi on valittu Sanna Närä. Kaupunginhallitus päätti asiasta kokouksessaan 28. maaliskuuta. Päätös syntyi yksimielisesti, kh:n tiedotteessa kerrotaan.

Sanna Närä työskentelee tällä hetkellä Puolustusvoimissa Porin prikaatin tiedottajana. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, jonka kotipaikka on Jyväskylä.

Närän Linked’in-profiilista selviää, että hän on käynyt armeijan vuonna 2014 ja on sotilasarvoltaan ylikersantti (res.). Ennen tiedottajan pestiään hän oli jo aiemmin työskennellyt Puolustusvoimissa rekrytointiasiantuntijana. Närä kertoo Twitter-profiilissaan, että hänellä on musta vyö karatessa.

Viestintäjohtajan tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Varasijalle kaupunginhallitus valitsi Jukka Torikan (YTM, Kuopio).

Porin kaupungin viestintäjohtajan tehtävä on ollut haettavana 27.12.2021–7.2.2022. Määräaikaan mennessä paikkaa haki yhteensä 14 henkilöä.

Viestintäjohtaja vastaa muun muassa konsernipalveluiden viestinnästä, kaupunginhallituksen ja -valtuuston tiedottamisesta, sekä kaupungin sisäisen ja ulkoisen viestinnän ohjaamisesta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut