Ilmatieteen laitos varoittaa huonosta ajokelistä – Aamuyöstä alkaen ennustetaan myös voimakasta tuulta

Ajokeli on sunnuntai-illan sateiden vuoksi huono.

Kuvituskuva arkistosta.

27.3. 19:50

Satakunta

Ilmatieteen laitos on antanut Satakuntaan varoituksen huonosta ajokelistä. Varoitus on voimassa maanantai-iltapäivään kello 15 saakka.

Onnettomuusriski on kohonnut lumi- ja räntäsateiden vuoksi.

Kehno keli ei johtanut sunnuntai-iltana onnettomuusryppääseen. Kaksi henkilöautoa kuitenkin suistui illan mittaan tieltä.

Toinen ulosajoista sattui hieman ennen iltaseitsemää Pihlavan ja Kaanan välillä Porin Mäntyluodontiellä. Päivystävä palomestari Jussi Jalonen kertoi, että tieltä suistunut ajoneuvo oli henkilöauto. Hänen mukaansa kukaan ei loukkaantunut.

Henkilöauto suistui tieltä myös hieman ennen iltakymmentä Reposaaren maantiellä. Kyydissä oli kaksi henkeä, eikä kumpikaan loukkaantunut.

Maanantaiksi Satakuntaan on annettu myös tuulivaroitus. Ilmatieteen laitoksen mukaan lännen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta maanantai-aamuyöstä alkaen. Tuulen nopeus puuskissa saattaa nousta jopa 20 metriin sekunnissa.

Artikkelia päivitetty 27.3. kello 20.50: lisätty tieto ulosajosta ja tuulivaroituksesta. Artikkelia päivitetty myös kello 22.30: lisätty tieto toisesta ulosajosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut