Myräkkä iskee Satakuntaan lauantaiaamuna, merialueille annettiin jo tuulivaroitus – puita saattaa kaatua laajalla alueella ja sähkökatkoihin on syytä varautua

Huonon ajokelin odotetaan jatkuvan maanantaille saakka.

Satakunnan edustalle on odotettavissa yli viisimetrisiä aaltoja. Arkistokuva Myrskyaalloista Porin Kallosta.

25.3. 21:12

Ilmatieteen laitos antoi perjantai-iltana hieman ennen yhdeksää Satakunnan edustan merialueelle varoituksen mahdollisesti vaarallisesta luoteistuulesta, joka puhaltaa 17 metrin sekuntivauhtia.

Lauantaina aamulla myräkkä leviää Satakunnan maa-alueille. Ilmatieteen laitos varoittaa tuulesta, joka voi yltyä puuskissa 20 metriin sekunnissa. Yksittäisiä puita saattaa kaatua laajalla alueella ja luvassa voi olla myös lyhyitä sähkökatkoja.

Satakunnan edustan merialueilla tuulten odotetaan yltyvän lauantaina 23 metriin sekunnissa. Ilmatieteen laitoksen myrskyvaroitus astuu voimaan aamukuudelta. Myrskyvaroituksen lisäksi lauantaina varoitetaan yli viisimetrisistä aalloista ja matalasta merivedestä.

Sunnuntaina pahimmat tuulet ovat jättäneet Satakunnan maa-alueet rauhaan, mutta merialueita varoitetaan vielä mahdollisesti vaarallisista tuulista.

Maan kamaralla tilalle voidaan saada lumi- ja räntäsadetta. Ajokeli saattaa olla huono sunnuntai-illasta maanantaipäivään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut