Rauma haluaa lisätä tapahtumatarjontaansa – kaupungilta tukipotti haettavaksi

Tavoitteena lisätä tapahtumatarjontaa kaikkina vuodenaikoina.

Rauma toivoo ja tavoittelee tapahtumia kesäsesongin täydennykseksi ympäri vuoden. Arkistokuvassa Vanhassa Raumassa pitsiviikon katutapahtumassa esiintymässä kuviolausuntaryhmä Häplänperän Valittajat.

25.3. 11:30

Rauma

Koronaepidemian kolhimaa ravintola- ja tapahtuma-alaa elvytetään Raumalla kaupungin suoralla rahallisella tuella. Kaupunki on avannut haettavaksi yhteensä 40 000 euron tukisumman, jonka tavoitteena edistää tapahtumatarjontaa ympäri vuoden ja houkutella kävijöitä muualtakin kuin Rauman seudulta.

”Kannustamme ideoimaan ja toteuttamaan usean toimijan yhteistyössä kokonaisuuksia, jotka saavat ihmiset viihtymään ja tuovat vierailijoita kauempaa kaupunkiimme myös hiljaisempina aikoina. Tapahtumat lisäävät myös kuntalaisten viihtymistä omassa kotikaupungissaan”, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Tuki on haettavissa 18. huhtikuuta saakka. Myöntämisperusteet ja sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta www.rauma.fi/tapahtumatuki. tukipäätökset tekee kaupunginhallitus ja tukea myönnetään enintään kolmelle tapahtumalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut