Henkilöstöpula rajoittaa Noormarkun urheilutalon käyttöä – iltaisin ja viikonloppuisin ei lainkaan yleisövuoroja

Urheilutaloa pystytään pitämään auki vain päivisin maanantaista torstaihin, vakiovuorokäyttäjille pyritään järjestämään avaimet.

Noormarkun urheilutalon ovia ei pystytä pitämään avoimena yleisölle henkilöstöpulan vuoksi. Vakiokäyttäjille pyritään järjestämään avaimia ilta- ja viikonloppukäyttöä varten.

4.3. 13:35

Pori

Noormarkun urheilutaloa pystytään pitämään tällä hetkellä auki rajoitetusti henkilöresurssiin liittyvistä ongelmista johtuen. Tällä hetkellä urheilutalolla on miehitys ainoastaan päivävuorossa ja talon ovet ovat avoinna arkisin maanantaista torstaihin kello 14.30 asti ja perjantaisin ei ole lainkaan yleisökäyttöä.

Yleisövuorojen osalta urheilutalo sulkeutuu päivävuoron päättyessä, joten harjoittelijoiden on poistuttava urheilutalolta kello 15.30 mennessä.

Iltojen ja viikonloppujen vakiovuorokäyttäjille pyritään järjestämään avaimia, jotta harjoitusvuorot ja ottelutapahtumat saadaan pyörimään. Avaimia ei ole tällä hetkellä kuitenkaan saatavilla tarpeeksi, joten ensi vaiheessa myös iltavuorojen osalta saattaa tulla peruutuksia.

Noormarkun urheilutalon sähköisen kulunvalvonnan toteutus on parhaillaan työn alla ja se tulee valmistuessaan helpottamaan toimintaa. Tämän hetken tilanteeseen sähköisestä kulunvalvonnasta ei kuitenkaan ole vielä apua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut