Kaarisillan koulun tukioppilaat kerää pullopanttikeräyksellä rahaa Ukrainan lapsille ja nuorille

Kaarisillan koulun tukioppilaat haastaa myös muut Satakunnan tukioppilaat ja koulut järjestämään panttipullokeräyksen omilla kouluillaan.

4.3. 8:34

Porin Kaarisillan yhtenäiskoulussa järjestetään ensi viikolla panttipullokeräys, jonka tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainaan.

Idean takana ovat koulun 8. ja 9. luokan tukioppilaat, jotka ovat huolissaan Ukrainan tilanteesta ja haluavat auttaa sodan keskellä eläviä lapsia ja nuoria.

”Maailman tilanne on tällä hetkellä järkyttävä ja se huolestuttaa meitä kaikkia. Halusimme tehdä jotain hyvää, ja tämä idea tuntui helpolta ja hyvältä tavalta auttaa. Jos meillä olisi vastaava tilanne, haluaisimme, että meitäkin autettaisiin”, sanoo tiedotteessa Emilia Wahlström Kaarisillan yhtenäiskoulusta.

Panttipullokeräyksen organisoinnista ja järjestämisestä vastaavat tukioppilaat.

Keräystä on mainostettu koulun somekanavissa, ja koulun oppilaiden huoltajille on lähetetty Wilman kautta viestiä keräyksestä.

Viestissä toivotaan, että kodit innostuisivat lähettämään oppilaiden mukana kouluun kotoa tai vaikkapa mummolasta löytyviä pantillisia palautuspulloja ja -tölkkejä.

Keräysaika on 7.–11. maaliskuuta. Pantillisia pulloja ja tölkkejä otetaan vastaan koulun aulassa pitkillä välitunneilla kello 9.35 - 10.05 ja 11.55 - 12:20.

Pulloista ja tölkeistä saatu rahasumma tilitetään lyhentämättömänä Punaiselle Ristille, jotta myös Ukrainan lapsilla ja koululaisilla olisi paremmat mahdollisuudet selvitä sodan jaloissa.

Kaarisillan koulun tukioppilaat haastaa myös muut Satakunnan tukioppilaat ja koulut järjestämään panttipullokeräyksen omilla kouluillaan.

Infoa keräyksestä löytyy Kaarisillan koulun nettisivuilta: https://bit.ly/tukaritauttaaukrainaa

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut