Ruotsalaisyhtiö ostaa Cuporin

Cuporin tiedotteessa kerrotaan, että yrityskauppa mahdollistaa tuotantomäärien nostamisen ja asiakkaiden odotuksiin vastaamisen.

Cuporin liikevaihto oli 79 436 000 euroa vuonna 2020. Yhtiössä on noin 150 työntekijää.

1.3. 8:42

Pori

Ruotsalainen investointiyhtiö Lazarus Industriförvaltning Oy ostaa Porissa toimivan metalliteollisuusyritys Cuporin, yhtiö tiedottaa. Kauppa vahvistaa Cuporin taloudellista asemaa ja mahdollistaa kasvun, tiedotteessa kerrotaan.

Ruotsalaisyhtiön osakas Claes Jonson sanoo tiedotteessa, että muun muassa kupariputkia valmistavalla Cuporilla on selvästi erottuva markkina. Vaikka vuosi 2021 oli haastava ja kuparin hinnannousu aiheutti toiminnalle painetta, uusi omistaja uskoo, että Cupori on nyt valmis kohtaamaan markkinoiden kysynnän.

Cuporin toimitusjohtaja Marko Uusitalo sanoo tiedotteessa, että yrityskauppa mahdollistaa tuotantomäärien nostamisen ja asiakkaiden odotuksiin vastaamisen.

Cuporin tuotantotilat sijaitsevat Porin Kuparipuistossa. Yhtiössä on noin 150 työntekijää ja sen liikevaihto oli 79 436 000 euroa vuonna 2020. Yhtiön tulos painui samana vuonna 1,1 miljoonaa miinukselle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut