Porilainen tiiminvetäjä Tuomas Mäki-Ontto sanoo, että yksi viestintäväline on ylitse muiden, kun pitää oikeasti saada yhteys työkaveriin

Ammattitaitokilpailun järjestelyistä vastaava Tuomas Mäki-Ontto pitää tärkeänä "läsnätyötä”, teki työt sitten konttorilla tai kotona. Yhteys työkavereihin on tärkeä, mutta joskus vaikea saavuttaa.

Taitaja2022-ammattitaitokilpailun järjestelyistä vastaava Tuomas Mäki-Ontto on tehnyt töitä korona-ajan pitkälti kotoaan. Kodin ja työn rajaamista auttaa se, että työlle on voinut varata oman huoneen.

12.2. 19:00

Pori

Porilainen Tuomas Mäki-Ontto, 43, on yksi niistä lukuisista asiantuntijatyötä tekevistä, jotka ovat olleet nyt noin kahden vuoden ajan etätöissä pitkälti kotonaan.

Mäki-Onton Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedun kehitysjohtajan tehtävä vaihtui pian korona-ajan alkamisen jälkeen ammattitaitokilpailu Taitaja2022:n järjestelyistä vastaavan kilpailupäällikön projektiluontoiseen rooliin. Tehtävä huipentuu ammattitaitokilpailun toukokuussa järjestettävään finaaliin Porissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut