Vierailukielto Porin kaupunginsairaalan lyhytaikaisosastolla jatkuu – Myös Noormarkussa vierailukielto yhdellä osastolla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Vierailukielto Porin kaupunginsairaalan lyhytaikaisosastolla jatkuu – Myös Noormarkussa vierailukielto yhdellä osastolla

Kaupunginsairaalassa kielto noroviruksen vuoksi ja Noormarkussa syynä epäselvät koronatapaukset.

Arkistokuva Porin kaupunginsairaalasta.

14.1. 16:16

Pori

Norovirustapausten vuoksi maanantaina asetettu vierailukielto osassa Porin kaupunginsairaalan lyhytaikaisosastoa T4 jatkuu. Rajoitukset kestävät siihen asti, että tilanne osastolla rauhoittuu. Tilannetta arvioidaan päivittäin.

Porin kaupunki pyytää tiedotteessaan vierailijoita ottamaan yhteyttä osastolle puhelimitse ja varmistamaan, koskeeko kielto heidän läheistään. Puhelinnumerot ovat 044 701 3050 tai 044 701 3054.

Norovirus aiheuttaa herkästi tarttuvan taudin, jonka oireisiin kuuluvat oksentaminen, ripuli, vatsakivut ja usein kuume. Noroviruksen ehkäisyssä tärkeää on huolellinen käsien peseminen saippualla. Desinfiointiaineen käyttö ei puhdista käsiä viruksesta yhtä tehokkaasti eikä korvaa käsien pesemistä saippualla.

Noormarkun kotiinkuntoutusosastolle on myös asetettu toistaiseksi vierailukielto koronatapausten vuoksi. Osastolla on ilmennyt tartuntatapauksia, joita selvitellään tarkemmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut