Rauma hakee toistamiseen rehtori–kampusjohtajaa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rauma hakee toistamiseen rehtori–kampusjohtajaa

Hj. Nortamon peruskoulun rehtorin vetovastuulle Karin kampuksen liikunta-, vapaa-aika- ja oppilaitoskokonaisuus.

Havainnekuvassa ensi vuoden syksyllä valmistuvan kampuskokonaisuuden Hj. Nortamon peruskoulun rakennusosa ja pihamaa.

14.1. 21:21

Rauma

Rakenteilla olevalle ja ensi vuonna valmistuvalle Hj. Nortamon peruskoululle ja Karin kampukselle haetaan toistamiseen rehtori–kampusjohtajaa.

Virka oli haettavana jo viime vuonna, monialaiseen yhdistelmätehtävään ei löydetty soveltuvaa henkilöä. Rauman kaupunki keskeytti rekrytoinnin ja rehtorin viran hoito järjestettiin väliaikaisratkaisulla.

Karin kampus -kokonaisuuteen kuuluvat Hj. Nortamon peruskoulu, uimahalli, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja käsityökoulut, musiikkiopisto, liikuntahalli ja nuorison kokoontumistila.

”Kampuksen johtajana ja johtoryhmän puheenjohtajana toimiva rehtori vastaa muun muassa johtoryhmän toiminnasta kampuksen rakennus- ja käyttöönottovaiheessa, toiminnan suunnittelusta ja yhteisen toimintakulttuurin luomisesta yhteistyössä kaikkien kampuksen toimijoiden kanssa”, opetus- ja nuorisojohtaja Hanna Viljanen-Lehto sanoo Rauman kaupungin tiedotteessa.

Hj. Nortamon peruskoulussa on noin 480 oppilasta vuosiluokilla 7–9. Henkilökuntaan kuuluu noin 55 henkilöä. Rehtorin lisäksi koulussa toimii apulaisrehtori.

Hj. Nortamon peruskoulu toimii väistötiloissa ennen siirtymistään Karin kampukseen, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2023.

Rehtori-kampusjohtajan virka on haettavana 24. tammikuuta saakka ja virka täytetään elokuun alusta lukien.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut