Lea Leikarin ruumis on löytynyt - Satakunta - Satakunnan Kansa

Lea Leikarin ruumis on löytynyt: Poliisin epäily henkirikoksesta on vahvistunut, aiemmin etsitty valkoinen pakettiauto ei liitykään tapaukseen

11.1. 15:58

Eurajoki, Rauma

Henkirikoksen uhrina menehtyneen Lea Leikarin ruumis on löytynyt. Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo, että oikeuslääketieteellisestä ruumiinavauksesta saatujen tietojen perusteella epäilys henkirikoksesta on vahvistunut ja poliisi jatkaa asiaa henkirikostutkintana.

Rauman alueelta vesistöstä löytyi 27. joulukuuta maastosta vainaja. Vainajan henkilöllisyyttä ei pystytty heti löytämisen jälkeen vahvistamaan. Poliisi piti kuitenkin mahdolllisena, että kyseessä olisi ollut maaliskuussa 2021 Eurajoella kadonnut Lea Leikari. Nyt epäilyille saatiin vahvistus.

Leikari katosi torstaina 11. maaliskuuta kotoaan Eurajoen Sydänmaalta.

Viimeisin tieto Leikarista on maaliskuisena torstai-iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Tämän jälkeen Leikarin liikkeistä ei ole tietoa.

Poliisi tiedotti marraskuussa Leikarin pihan riistakameran kuvaan katoamispäivänä tallentuneesta pakettiautosta ja pyysi havaintoja siihen liittyen.

Tutkinnan edetessä poliisi on pystynyt selvittämään auton ja sen omistajan, jolla ei epäillä olevan osuutta Leikariin kohdistuneessa rikoksessa.

Satakunnan Kansa ei ole tavoittanut tutkinnanjohtajaa, rikoskomisario Kimmo Hiltulaa kommentoimaan henkirikostutkintaa.

Päivitetty 12.1.2022 kello 10.20: Korjattu kirjoitusvirhe rikoskomisarion nimestä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut