Huhu Puuvillan kauppakeskuksessa parveilleista koronasairaista levisi somessa – Tällainen on korona-ajan urbaanilegenda, joka on ollut liikkeellä aiemminkin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Huhu Puuvillan kauppakeskuksessa parveilleista koronasairaista levisi somessa – Tällainen on korona-ajan urbaanilegenda, joka on ollut liikkeellä aiemminkin

Aiemminkin somessa kiertänyt urbaani legenda kauppaliikkeissä liikkuvista positiivisen koronatestituloksen saaneista asiakkaista yhdistettiin tällä kertaa Porin kauppakeskus Puuvillaan.

Twitterissä levinneen huhun mukaan kauppakeskus Puuvillassa olisi ollut useita henkilöitä, jotka olisivat olleet tietoisia koronatartunnastaan. Väite ei Satakunnan Kansan selvityksen valossa pidä todennäköisesti paikkaansa, vaan kyse on urbaanilegendasta, joka on liikkunut eri paikkoihin sijoitettuna somessa aiemminkin. Kuvan henkilöt eivät liity artikkeliin.

11.1. 13:45

Pori

Sosiaalisessa mediassa leviää julkaisu, jonka mukaan Porin kauppakeskus Puuvillassa olisi asioinut samanaikaisesti useita koronapositiivisia henkilöitä.

Ex-porilainen Sami Kangasperko julkaisi maanantaina twiitin, jossa hän kertoi kuulleensa isältään, että Puuvillan asiakas oli kertonut toiselle olevansa koronapositiivinen, mutta lähteneensä kaupoille, koska oireita ei ollut. Kun koronapositiivista henkilöä oli kuulutuksessa kutsuttu paikalle, kutsuun oli vastannut neljä koronapositiivista henkilöä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut