Jari Laakso pyrkii yli tuplaamaan Sieravuoren majoituskapasiteetin viidessä vuodessa – työkalupakissa laskettelukeskuksista tuttu konsepti

Sieravuoren yrittäjä Jari Laakson tavoitteena on kasvattaa alueen majoituspaikkojen määrä viidessä vuodessa 300:aan. Yhden yrittäjän rahkeet siihen eivät riitä, joten hän etsii rakennuttajiksi myös ulkopuolisia tahoja. Ensimmäisenä aletaan rakentaa vanhojen pikkumökkien tilalle uusia huviloita, kunhan alueen uusi ranta-asemakaava valmistuu.

Kun Jari Laakson yritys osti Sieravuoren vuonna 2005, yrittäjän ensimmäinen ajatus oli purkaa tällaiset pikkumökit saman tien. Suurin osa kuitenkin remontoitiin, mutta nyt niiden aika alkaa olla tiensä päässä.

15.1. 13:18

Eura

Vaatimattoman, 1960- ja 1970-luvun taitteessa valmistuneen hirsimökin takaa aukeaa komea, joskin vähän puskittunut näkymä Pyhäjärven selälle.

”Kivoille paikoille nämä on rakennettu. Tuosta kun vähän raivaa pusikkoa, niin järvinäkymäkin avautuu ihan uudella tavalla”, sanoo Sieravuoren lomakeskusta pyörittävän Uusi Sieravuori Oy:n yrittäjä Jari Laakso.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut