Rauman seurakunnan virastoremontti etenee muuttoihin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rauman seurakunnan virastoremontti etenee muuttoihin

Rauman seurakunnan virastotalon peruskorjauksen kustannusarvio on noin 6,6 miljoonaa euroa. Remontin ensimmäinen vaihe on valmistunut muuttoa varten.

7.1. 19:09

Rauma

Rauman seurakunnan virastotalon laaja, noin kolme vuotta kestävä peruskorjaus on etenemässä toiseen vaiheeseen. Remontti jatkuu virastotalon toimisto-osassa (B-osa) ja sen seurauksena kirkkoherranvirasto, taloustoimisto ja seurakunnan hallinto muuttavat väistötiloihin virastotalon C-osaan.

Muutto aiheuttaa kirkkoherranviraston aukioloaikoihin muutoksia 10.–15. tammikuuta. Osa palveluista hoidetaan puhelinpalveluina.

Korjattuun C-rakennusosan toiseen kerrokseen muuttaa myös perheasiain neuvottelukeskus Valtakadulta. Uusitussa rakennusosassa kirkkoherranviraston yhteydestä löytyy lisäksi keskusteluhuone, jossa käydään esimerkiksi siunauskeskusteluja papin kanssa.

Franciscus-talo muuttaa vanhalle paikalleen virastotalon C-rakennuksen katutasoon.

Aluekeskusrekisteri, arkkihiippakunnan IT-aluekeskus ja seurakunnan taloustoimisto muuttavat Kirkkokatu 2C:n väistötiloihin. Väistötiloissa työskentelevät myös seurakunnan kiinteistöpäällikkö ja viestintätiimi. Väistötilajärjestelyt ovat käytössä noin vuoden.

Seurakunnan papit ja kanttorit saavat uudet työtilat käyttöönsä vastaremontoidussa virastotalon A-osassa, joka tunnetaan entisenä diakoniatoimistona. Papit ja kanttorit aloittavat työskentelyn uusituissa tiloissa 17. tammikuuta.

Virastotalo on rakennettu 1960-luvulla ja se peruskorjataan kaikilta osin sekä uusitaan talotekniikka. Virastotalosta tulee toimivampi ja esteettömämpi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut