"Poikamme palaavat kuin leijonat aikoinaan Globenista" – kankaanpääläinen kaupunginvaltuutettu kommentoi terrorismirikoksista epäiltyjen vapautumista tutkintavankeudesta ja ehdotti kansanjuhlaa torille

Perussuomalaisten kankaanpääläinen kaupunginvaltuutettu Teuvo Roskala julkaisi Facebook-päivityksen, mutta poisti sen myöhemmin ja sanoo sitä nyt yliampuvaksi. Kankaanpään ryhmäksi kutsuttu miesjoukko vapautui tutkintavankeudesta, mutta poliisi epäilee sitä yhä terrorismirikoksista.

Päivityksen keskustelussa valtuutettu Teuvo Roskala (ps) rinnasti terrorismirikoksista epäillyt myös Etelä-Afrikan rotuerottelua vastustaneisiin arkkipiispa Desmond Tutuun ja poliitikko Nelson Mandelaan.

7.1. 15:38 | Päivitetty 7.1. 17:05

Perussuomalaisten kankaanpääläinen kaupunginvaltuutettu Teuvo Roskala julkaisi Kankaanpään terrorismirikoksista epäiltyjen miesten tutkintavankeudesta vapautumisen jälkeen kärjekkään Facebook-päivityksen, jossa hän vertasi vakavista rikoksista epäiltyjä miehiä vuonna 1995 kultaa voittaneeseen Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut