Pop-up -rokotukset jatkuvat Porin perusturvan alueella 7. tammikuuta alkaen – Samalla voi ottaa influenssarokotuksen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pop-up -rokotukset jatkuvat Porin perusturvan alueella 7. tammikuuta alkaen – Samalla voi ottaa influenssarokotuksen

Perusturva järjestää myös muita, ylimääräisiä koronarokotustapahtumia lähipäivinä muun muassa Merikarvialla ja Noormarkussa.

Pop up -rokotustapahtumat ovat keränneet jonoa Porin perusturvan alueella.

5.1. 18:05

Sunnuntaina 9. tammikuuta koronarokotuksen voi hakea pop up -rokotustilaisuudesta Porin sote-keskus Cottonissa, Itä-Porin lähipalvelukeskuksesta ja Porin nuorisotalolta. Silloin annetaan koronavirusrokotteiden 1.-3. annoksia kello 10-16.

Koronavirusrokotteen lisäksi voi halutessaan saada myös influenssarokotteen. Tätä varten pitää täyttää THL:n tietyt kriteerit.

Varaudu jonotukseen, jos suuntaat paikalle, koska rokotteisiin ei ole ajanvarausta. Porin kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että paikalle tullaan vain terveenä, noudatetaan turvavälejä ja käytetään maskia.

Perusturva järjestää pop up -rokotuksia myös Merikarvian terveysasemalla 7.1. kello 15-20 ja Noormarkun urheilutalolla 12.1. kello 16-19.30.

5-11 -vuotiaille koronarokotus annetaan edelleen vain ajanvarauksella neuvoloissa ja kouluterveydenhuollossa.

Ajanvarauksella rokotuksen saa Porin nuorisotalolla ylimääräisessä rokotustapahtumassa 16. tammikuuta kello 10-16. Ajan voi varata puhelimitse: 02 623 4360 arkisin kello 8–14.

Itä-Porin lähipalvelukeskuksessa ja sote-keskus Cottonissa järjestetään pop-up –rokotuksia ilman ajanvarausta myös sunnuntaina 16.1. ja sunnuntaina 30.1. kello 10-16. Länsi-Porin neuvolassa järjestetään lisäksi pop-up –rokotustapahtuma torstaina 13.1. kello 16-20.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut