Lääketieteen opiskelijat nimesivät Kankaanpään terveyskeskuksen vuoden työpaikaksi - Satakunta - Satakunnan Kansa

Lääketieteen opiskelijat nimesivät Kankaanpään terveyskeskuksen vuoden työpaikaksi

Opiskelijoiden kehuma Kankaanpään terveyskeskus näyttää mallia muille. Joka viikko järjestettiin tutortunti, jossa käsiteltiin kandien toivomaa aihetta.

Kankaanpään Tapalan terveyskeskus on lääketieteen opiskelijoiden perehdyttäjänä valtakunnan ykkönen.

2.1. 14:00

Kankaanpää⠀

Suomen Medisiinariliitto ry (SML) on suomalaisten lääketieteen opiskelijayhdistysten koulutus- ja edunvalvontaliitto. Yhdistys vaalii alan opiskelijoiden kehittymismahdollisuuksia niin opiskeluun kuin työssäoppimiseen liittyvissä asioissa.

Medisiinariliiton syksyn liittokokouksessa valittiin Vuoden työpaikaksi 2021 Kankaanpään terveyskeskus. Kankaanpää sai opiskelijoilta erityistä kiitosta hyvin järjestetystä seniorituesta.

”Tutorlääkäri oli helposti saavutettavissa puhelimella, jonka lisäksi tarpeen tullen pääsi käymään vastaanotolla, mikäli tarvitsi tukea esimerkiksi tietyn toimenpiteen tai status-löydöksen suhteen. Joka viikko järjestettiin tutortunti, jossa käsiteltiin kandien toivomaa aihetta”, yhdistys listaa somekanavillaan.⠀

"Olemme yrittäneet jokaisen yksilölliset ominaisuudet ja taidot sekä toiveet huomioiden räätälöidä meillä työskentely mahdollisimman mukavaksi ja kannustavaksi. Alussa aikaa otetaan sen verran että hommat lähtevät hyvin käyntiin ja muutetaan sitten aikatauluja, kun varmuutta alkaa tulla. Yritämme olla läsnä vastamassa kysymyksiin ja auttamassa silloin, kun apua tarvitaan. Vastuuta saa lisää, kun sitä haluaa ja pystyy ottamaan. Meillä on ollut loistavia kandeja ja YEK-lääkäreitä töissä, on ollut ilo auttaa heitä uralla alkuun. Nuoret työntekijät ovat meille tärkeitä kollegoita”, kiteytti apulaisylilääkäri Elisa Saarivirta tunnustuksen vastaanottaneiden puolesta.⠀

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut