Promenadisalin tribuutti-konsertit koronarajoitusten kourissa - Dire Straits Experience -yhtyeen konsertti siirtyy jo neljännen kerran - Satakunta - Satakunnan Kansa

Promenadisalin tribuutti-konsertit koronarajoitusten kourissa - Dire Straits Experience -yhtyeen konsertti siirtyy jo neljännen kerran

Michael Jackson -tribuuttishow’n Suomen-kiertue siirtyi tasan vuodella eteenpäin.

2.1. 15:20

Heikentynyt koronavirustilanne ja kiristyneet rajoitukset ovat johtaneet siihen, että Porin Promenadisalin alkuvuoden ensimmäiset konsertit on siirretty eteenpäin.

Torstaille, tammikuun 6. päivälle kaavailtu englantilaisen Dire Straits Experience -yhtyeen konsertti on siirretty huhtikuun 25. päivälle.

Alkuaan yhtyeen Suomen-kiertue oli tarkoitus järjestää lokakuussa 2020. Koronapandemian takia se siirrettiin ensin toukokuulle 2021 ja sen jälkeen tammikuulle 2022.

Englantilaisen Ben Bowmanin piti esittää Michael Jackson -tribuuttishow’n Promenadisalissa perjantaina 7. tammikuuta. Bowmanin Suomen-kiertue siirtyy ensi vuoden tammikuulle.

Näillä näkymin Michael Jackson -tribuuttishow on Promenadisalissa 15. tammikuuta 2023.

Kumpaankin konserttiin ostettu lippu käy sellaisenaan. Jos uudet konserttipäivät eivät sovi, voi Dire Straits Experience -yhtyeen lipun palauttaa 25.3. maaliskuuta ja Michael Jackson -tribuuttishow’n 31. maaliskuuta mennessä, jolloin lipunhinnan saa käsittelyaikojen puitteissa takaisin.

Seuraavaksi Promenadisalissa pitäisi olla 22. tammikuuta Tribute to The Eagles -show.

Syksyltä siirrettyä konserttia ei ole ainakaan vielä peruutettu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut