Puuvillan kauppakeskuksen puhelinliikkeen valvontakameraan tallentui tilanne, jossa vakavalla väkivallalla uhattu mies osti kalliin älypuhelimen uhkaajalleen. Kaikkiaan uhattu osti kolme puhelinta eri liikkeistä ja kaikki päätyivät uhkaajalle. Hän kertoi kiristyksestä poliisille, mutta käräjäoikeudessa uhri väitti, ettei olisi ollut edes kyseisessä puhelinkaupassa - siitäkin huolimatta, että käräjäoikeudessa esitettiin tämä valvontakameran kuva.

Täydellinen muistinmenetys

Asianomistajien ja todistajien uhkailu ja painostaminen on kasvava ilmiö. Satakunnan Kansa tutustui kiristysjuttuun, jossa kahden uhrin seikkaperäinen kertomus poliisille hurjista uhkauksista ja velat kuittaavista puhelimista katosi molempien miesten mielistä käräjäoikeudessa.

15.1. 11:27

Pori

Jani on tukalassa paikassa. Porissa Vähäraumantiellä sijaitsevassa asunnossa on Janin lisäksi kolme miestä. Yksi miehistä tarjoaa Janille samuraimiekkaa. Häneltä kysytään, haluaisiko hän vetää sillä ystävänsä Mikon kurkun auki.

Syy kysymykseen on se, että kaksi asunnossa olevaa miestä, Sami ja Timo, väittävät Mikon varastaneen heiltä 3000 euron edestä huumeita.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut