Kirjurin matkaluistelurata ja pulkkamäki ovat taas käytössä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kirjurin matkaluistelurata ja pulkkamäki ovat taas käytössä

Hanhiluodon grillipaikka siirretään luisteluradan varrelle.

Arkistokuva. Mitä Pori duunaa, kysyi Rasmus Lindfors Porin koululaisten luistelumielenosoituksessa Kirjurinluodossa vuonna 2014.

28.12.2021 13:39

Kirjurinluodossa on koettu perinteinen talven merkki, kun matkaluistelurata sekä leikkipuistossa jääliukumäen yhteydessä oleva pulkkamäki ovat taas kaupunkilaisten käytettävissä.

Suotuisat pakkaskelit ovat jo aiemmin hemmotelleet talviliikkujia poikkeuksellisen aikaisin käyttöön saaduilla talviurheilualueilla, kuten hiihtoladuilla ja jääkentillä.

Nyt on saatu avattua Kirjurinluodon matkaluistelurata, joka esimerkiksi viime talvena avautui vasta helmikuussa. Matkaluistelurata löytyy konserttipuisto Areenan takaa.

”Pelle Hermannin leikkipuistossa sijaitsevaan jääliukumäkeen ovat tervetulleita kaikki pulkkailijat. Luistelijoille puolestaan on tarjolla noin 500 metriä matkarataa”, iloitsee tiedotteessa kaupungin infran kunnossapidon toimintayksikön esimies Ismo Ahonen.

Matkaluisteluradan varrelle ollaan vielä tämän viikon aikana siirtämässä myös Hanhiluodon grillipaikkaa talvisesongin ajaksi. Kaupunki toimittaa päivittäin grillipaikalle puita.

Leikkipuiston yhteydessä sijaitsevan kahvilarakennuksen wc-tilat ovat yleisön käytössä päiväsaikaan. Uudenvuodenpäivänä wc-tilat ovat kiinni.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut