Useat työmaat Porin torin ympäristössä vaikuttavat liikenteeseen ja kadunvarsipysäköintiin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Useat työmaat Porin torin ympäristössä vaikuttavat liikenteeseen ja kadunvarsipysäköintiin

Torilta pohjoiseen menevä Postitalon ajokaista suljetaan liikenteeltä vuoteen 2023.

Kuvakaappaus Porin kaupungin nettikamerasta kertoo, että maanantaina Kauppatorin läntisellä puolella oli käynnissä paitsi uuden torirakennuksen rakentaminen myös Gallen-Kallelankadun kaukokylmätyömaa.

27.12.2021 15:50

Porin kauppatorin ympäristössä suoritetaan lähiaikoina useita lyhyt- ja pitkäaikaisia rakentamistöitä, jotka vaikuttavat liikenteeseen sekä kadunvarsipysäköintiin.

Kaukolämpö- ja kaukokylmätyömaa Antinkadun ja Pohjoiskauppatorin kulmalla hankaloittaa liikennettä ja rajoittaa pysäköintiä joulu-tammikuun ajan.

Sähköverkkotyömaa katkaisee liikenteen loppiaisviikolla Yrjönkadulta välillä Pohjoiskauppatori-Valtakatu 3.–6. tammikuuta 2022. Kadunvarsipysäköintiä Yrjönkadulla ja Nortamonkadulla joudutaan rajoittamaan luultavasti koko tammikuun ajan.

Yrjönkatu 6:n eli entisen Postitalon saneeraus katkaisee Yrjönkadun pohjoiseen päin menevän liikenteen 3.tammikuuta 2022 alkaen (pois lukien kesälomakuukaudet), jatkuen aina vuoteen 2023 saakka.

Sulku vaikuttaa Yrjönkatuun välillä Pohjoiskauppatori-Valtakatu. Myös rakennuksen edessä olevat vinoparkkipaikat poistetaan sulkemisen ajaksi käytöstä.

Työmaiden liikennejärjestelyt aiheuttavat väliaikaisia muutoksia linja-autojen pysäkki- ja reittijärjestelyihin. Porin Linjat Oy:n verkkosivuille päivitetään tietoa muutoksista töiden edetessä, joten ajankohtaiset tiedot kannattaa tarkistaa verkosta tai kuljettajilta.

”Alueella liikkuvien toivotaan noudattavan erityistä varovaisuutta ja huomioimaan työmaiden opasteet ja liikennejärjestelyt”, kehottaa tiedotteessa katuvalvoja Ari Puonti Porin kaupungilta.

Kuva tulevista liikennejärjestelyistä. Punaisilla viivoilla on merkitty kaukolämpö- ja kaukokylmätyömaan sekä sähköverkkotyömaan alueet, joilla liikennöinti hankaloituu ja kadunvarsipysäköintiä rajoitetaan vuoden alussa. Keltainen viiva osoittaa Yrjönkadulta suljettavan kaistan vuoteen 2023 asti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut