Hintavat ilotulituspadat tekivät kauppaansa jo heti alkuun Puuvillan rakettimyynnissä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Hintavat padat tekivät kauppaansa jo heti alkuun Puuvillan rakettimyynnissä – Koronan takia alan yritys teki ennätyksellisen tuloksen uutena vuonna 2021, ja odottaa hyvää myyntiä myös nyt

Ilotulitteet tekevät kauppansa, kun ihmisiä pyydetään viettämään uusi vuosi perhepiirissä. Toejoen Veikoille rakettimyynti on taloudellisesti merkittävä talkootyö.

Rakettimyynti alkoi vauhdikkaasti Puuvillan parkkihallin aulassa sijaitsevalla rakettimyyntipisteellä. Nyt kun Pori Jazz on jo parina vuonna peruttu, rakettitalkoot ovat entistäkin tärkeämpi osa jalkapalloseura Toejoen Veikkojen varainhankintaa. Myymässä seuran puheenjohtaja Kaj-Markus Rantala mustassa maskissaan ja toisena myyjänä Teemu Hohkuri.

28.12.2021 18:00

Pori

Uuden vuoden rakettimyynti alkoi maanantaina. Jos viime vuoden trendi jatkuu, myös tänä koronan värittämänä uutena vuotena ilotulitteiden menekki on tavallista suurempaa.

Puuvillan kauppakeskuksen parkkihallin aulassa rakettimyynti lähti jo ensimmäisenä päivänä vilkkaasti käyntiin. Rakettipistettä hoitavat kahdessa vuorossa jalkapalloseura Toejoen Veikkojen talkoolaiset, eli käytännössä pelaajien vanhemmat ja toimihenkilöt.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut