Euroports Finland laajenee yrityskaupalla Hangon satamaan - Satakunta - Satakunnan Kansa

Euroports Finland laajenee yrityskaupalla Hangon satamaan

Oy Hangö Stevedoring Ab kasvattaa Rauman ja Pietarsaaren satamaoperaattorin vuosiliikennettä noin kolmella miljoonalla tonnilla.

Oy Hangö Stevedoring Ab on Hangon sataman suurin operaattori. Yhtiöllä on noin 180 työntekijää ja liikevaihto on 19,4 miljoonaa euroa.

16.12.2021 11:38

Rauma

Euroports Finland Oy:n satamaoperointi- ja liiketoiminta laajenee yrityskaupalla Hangon satamaan.

Metsä Group -konserniin kuuluva Metsä Board ja Euroports ovat allekirjoittaneet torstaina 16. joulukuuta sopimuksen, jolla Metsä Board Oyj myy omistamansa tytäryhtiön Oy Hangö Stevedoring Ab:n osakekannan Euroports Finland Oy:lle.

Euroports Finland Oy:n toimitusjohtaja Sari De Meulder sanoo yrityskaupan tuovan Rauman ja Pietarsaaren satamaoperoinnin rinnalle merkittävän täydennyksen ja yritystoiminnan laajennuksen.

”Hangon sataman operaattorin liikenne on noin kolme miljoonaa tonnia vuodessa. Raumalla liikenteemme on noin viisi miljoonaa tonnia”, De Meulder vertaa.

”Tämä liiketoimintakauppa vahvistaa palveluitamme Suomessa. Voimme tarjota vastuullisia palveluita yhtiöissämme Raumalla, Pietarsaaressa ja Hangossa nykyisille ja uusille asiakkaillemme kaikkialla Suomessa. Uskomme, että Hanko luo meille loistavan mahdollisuuden vahvistaa asemaamme luotettavana kumppanina minkä tahansa rahdin osalta”, hän toteaa yhtiön tiedotteessa.

Oy Hangö Stevedoring Ab on tarjonnut satamaoperointipalveluita Hangon satamassa vuodesta 1912. Yhtiön palveluksessa on noin 180 työntekijää.

Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports-konsernia, joka toimii 32 terminaalissa ja logistisissa kohteissa maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 3 000 henkilöä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut