Ulvilassa sattunut onnettomuus haittasi valtatie 2:n liikennettä – Osallisena kaksi henkilöautoa, joissa oli kolme ihmistä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ulvilassa sattunut onnettomuus haittasi valtatie 2:n liikennettä – Osallisena kaksi henkilöautoa, joissa oli kolme ihmistä

Satakunnan pelastuslaitos sai Ulvilassa sattuneesta liikenneonnettomuudesta hälytyksen kello 15.17.

Kuvituskuva.

14.12.2021 15:41

Ulvila

Valtatie 2:lla Ulvilassa sattui tiistaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, joka haittasi valtatien liikennettä. Asiasta kertoi Fintraffic tiedotteessa.

Onnettomuuspaikka oli tiedotteen mukaan Haistilan ja Friitalan välisellä alueella. Satakunnan pelastuslaitos sai onnettomuudesta hälytyksen kello 15.17.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt haittasivat vajaan tunnin ajan valtatien liikennettä, kun liikenne ohjattiin vuorotellen tapahtumapaikan ohi. Fintraffic tiedotti noin kello 16.10, että tilanne oli ohi, ja liikenne kulki taas normaalisti.

Päivystävä palomestari Janne Kumpulainen kertoo, että onnettomuudessa oli osallisena ilmeisesti kaksi henkilöautoa, joissa oli yhteensä kolme ihmistä.

Mahdollisista loukkaantumisista Kumpulaisella ei ole tietoa, mutta kaikki osalliset olivat ainakin päässeet ulos autoista ilman palomiesten apua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut