Yyterin parkkipaikkapulaan tulossa helpotusta – pysäköintitilan laajennuksen ja uuden jalankulku- ja pyörätien rakennustyöt alkavat jo tämän vuoden puolella - Satakunta - Satakunnan Kansa

Yyterin parkkipaikkapulaan tulossa helpotusta – pysäköintitilan laajennuksen ja uuden jalankulku- ja pyörätien rakennustyöt alkavat jo tämän vuoden puolella

Uutta pysäköintitilaa tulee noin 110 henkilöautolle.

Yyteriä ajoittain piinanneeseen parkkipaikkapulaan on tulossa helpotusta.

9.12.2021 10:10

Pori

Yyteriä kesän hellepäivinä piinanneeseen parkkipaikkapulaan on tulossa helpotusta. Kaupunki kertoi torstaiaamuna tiedotteessa, että alueelle rakennetaan lisää paikoitustilaa noin 110 henkilöautolla.

Parkkipaikka rakennetaan Sipintien varteen, ja työt alkavat jo tämän vuoden aikana.

”Kadun varsille pysäköintiä pyritään vähentämään uudella pysäköintialueella. Samalla parannetaan alueen toimivuutta ja turvallisuutta, kun pelastusreitit, joukkoliikenne ja kävelijät voidaan ohjata turvallisia reittejä pitkin”, sanoo rakennuttajainsinööri Petteri Kuusisto tiedotteessa.

Vuoden 2022 alkupuolella Yyterin alueelle, Kangastien ja Sipintien varteen rakennetaan uusi jalankulku- ja pyörätie, joka täydentää olemassa olevaa virkistysreitistöä ja mahdollistaa myös muun muassa rullaluistelun ja -hiihdon.

”Työt aloitetaan jo tämän vuoden loppupuolella puiden kaatamisella”, toteaa rakennuttajainsinööri Joonas Ramstedt tiedotteessa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut