Partiolaisten lipunnosto aloittaa itsenäisyyspäivän vieton Raumalla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Partiolaisten lipunnosto aloittaa itsenäisyyspäivän vieton Raumalla

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus alkaa Pyhän Ristin kirkossa kello 10.

2.12.2021 13:51

Rauma

Partiolaiset nostavat lipun salkoon Posellin edessä Nortamonkadulla itsenäisyyspäivänä kello 9. Sen jälkeen ovat vuorossa seppeleen laskemiset.

Kello 9.15 lasketaan seppele punaisten haudalle Rauman vanhalla hautausmaalla ja kello 9.30 valkoisten muistomerkille Tarvonsaarenpuistossa.

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus alkaa Pyhän Ristin kirkossa kello 10. Sen jälkeen kello 11.30 on ohjelmaa ja seppeleiden lasku sankarihaudoilla Rauman vanhalla hautausmaalla.

Kello 10 järjestetään itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus myös Lapin kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen lasketaan seppeleet sankarihaudoilla, Karjalaan jääneiden muistomerkille ja vakaumuksensa puolesta henkensä menettäneiden haudalle.

Kodisjoella on kello 10 alkaen itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Kodisjoen kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleen lasku Kodisjoen sankarihaudoilla.

Tilaisuuksiin saapuvan yleisön pyydetään noudattamaan yleisötilaisuuksien turvallisuusohjeita, turvavälejä ja maskisuosituksia. Tilaisuuksiin ei tule osallistua sairaana. Seurakunnan kirkkokahvitilaisuuksissa edellytetään koronapassia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut