Koronapassi jakaa ruokaravintoloiden yrittäjät kahteen leiriin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Osa tarjoaa asiakkaille ruuan kanssa vain alkoholittomia juomia välttääkseen passia – koronapassi jakaa ruokaravintoloiden yrittäjät kahteen leiriin

Kun toisen mielestä koronapassi vie asiakkaat, toinen näkee asian päin vastoin.

Passit ojoon. Raumalainen Tuomas Toivanen (keskellä) on ravintoloitsija, jolla on 17 työntekijän toimeentulo vastuullaan. Koronapassia odotetaan asiakkailta, jotta toiminta voisi jatkua mahdollisimman häiriöttömästi. Matti Honkaheimolla (vasemmalla) ja Pasi Ruususella (oikealla) oli passiasiat kunnossa.

30.11.2021 19:41

Pori, Rauma

Viime viikonvaihde aiheutti päänvaivaa alkoholia tarjoavissa ravintolayrityksissä. Oli päätettävä siitä, pääsevätkö asiakkaat sisään ilman koronapassia vai ryhdytäänkö koronapassien tarkastamiseen.

Koronapassin käyttö poistaa alueella muuten käytössä olevat tiukat ravintoloiden anniskelurajoitukset.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut