Fennia sulkee toimipisteensä Porissa ja Raumalla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Fennia sulkee toimipisteensä Porissa ja Raumalla – ”asiakaskokemuksen parantamiseksi”

Kaikkiaan vakuutusyhtiö lakkauttaa koko maassa yhteensä 17 toimipistettä.

30.11.2021 14:05

Pori, Rauma

Vakuutusyhtiö Fennia on saanut yhteistoimintaneuvottelunsa päätökseen. Niiden seurauksena yhtiö sulkee ensi vuoden aikana 17 toimipistettään eri puolilla maata. Joukossa ovat muiden muassa Pori ja Rauma.

Jäljelle jää vielä 14 toimipistettä.

Yhtiö tiedotti asiasta tiistaina otsikolla ”Fennia uudelleen organisoi ja tehostaa toimintaansa asiakaskokemuksen ja kannattavuuden parantamiseksi.”

Toimipisteiden lakkauttamista tiedotteessa perustellaan asiakaskäyntien merkittävällä vähenemisellä. Iso osa asiakkaista on siirtynyt digitaalisiin kanaviin.

”Olemme mielenkiintoisella ja haastavalla muutosmatkalla”, Fennian vahinkovakuutustoiminnan operatiivinen johtaja Antti Huhtala toteaa tiedotteessa.

”Asiakkaat odottavat meiltä yhä enemmän digitaalisia ja reaaliaikaisia palveluja. Näihin odotuksiin vastaaminen on osa Tulevaisuuden Fenniaa.”

Tulevaisuuden Fennia on yhtiön pitkän aikavälin uudistamishanke, joka on jo konkretisoitunut muun muassa brändiuudistuksena.

Henkilövaikutuksina yt-neuvottelut voivat johtaa enintään 137 henkilön vähennykseen tai olennaiseen työsuhteen muuttumiseen. Lopullinen henkilöstövaikutus tarkentuu myöhemmin.

Suljettavat toimipisteet ovat Porin ja Rauman lisäksi Helsingin Itäkeskus, Hyvinkää, Hämeenlinna, Järvenpää, Kajaani, Karjaa, Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli, Närpiö, Porvoo, Salo, Tornio ja Ylivieska.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut