Eurajoen katoamistapauksen pakettiautosta runsaasti yleisövinkkejä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Eurajoen katoamistapauksen pakettiautosta runsaasti yleisövinkkejä

Poliisi toivoo lisähavaintoja ja vihjeitä riistakameraan tallentuneesta autosta.

Kuvatallenteesen taltioitui pakettiauto, jonka erityispiirteenä ovat kuvioteippaukset. Rekisteritunnusta ei riistakameraan osunut.

29.11.2021 19:52

Eurajoki

Poliisi on saanut useita yleisövihjeitä riistakamerakuvasta, joka tallentui Eurajoen Sydänmaassa maaliskuussa kadonneen Lea Leikarin kotipihassa.

Rikoskomisario Kimmo Hiltula Rauman poliisiasemalta kertoo yleisövinkkejä tulleen pakettiautokuvasta aika runsaasti. Nyt poliisi keskittyy saatujen tietojen ja vinkkien selvittelyyn. Kameraan ei sattunut tallentumaan auton rekisteritunnusta.

Hiltula kiittää yleisön aktiivisuutta. Lisävinkit pakettiautosta, kuljettajasta ja auton liikkeistä Sydänmaan kylässä 11. maaliskuuta ovat edelleen tarpeen.

Riistakamera tallensi pakettiauton maaliskuisena torstai-iltana 11. päivänä noin kello 18.30. Viimeisin tieto Lea Leikarista on kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Tämän jälkeen Leikarin liikkeistä tai olinpaikasta ei ole tietoa.

Laajat ja toistuvat etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta.

Pakettiautoon liittyvät ja kaikki muut mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut