”Minulle kerrottiin, että kuukauden kuluttua tilini katoaa” – Kadonnut säästökirja toi köyliöläiselle Leena Järnforsille pulman, joka maksaa ja vie aikaa - Satakunta - Satakunnan Kansa

”Minulle kerrottiin, että kuukauden kuluttua tilini katoaa” – Kadonnut säästökirja toi köyliöläiselle Leena Järnforsille pulman, joka maksaa ja vie aikaa

Pankit pyrkivät eroon vanhoista säästötileistä, mutta kadonnut säästökirja voi tuoda vaikeuksia niillä olevien varojen siirtämisessä toiselle tilille. Virallisessa lehdessä on kuulutuksia kadonneista säästökirjoista 5–25 kuukaudessa.

Pankeille säästökirjaan liittyvät tilit ovat kalliita ja työläitä, sillä niihin ei voi liittää muita pankkipalveluita. Siksi pankit pyrkivät niistä eroon.

1.12.2021 18:34

Säkylä

Pankit pyrkivät eroon vanhoista pankkikirjoista. Nordea ja OP-ryhmä ovat kuluvan vuoden aikana lähettäneet asiakkaalleen kirjeen, jossa patistetaan palauttamaan pankkikirjoja ja lopettamaan tilejä.

Leena Järnforsille Osuuspankissa olevan tilin lopetuksesta ja omistamansa rahan lunastuksesta on tullut melkoinen päänvaiva.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut