Oletko nähnyt tämän auton, se voi liittyä Eurajoella kadonneen Lea Leikarin tapaukseen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Oletko nähnyt tämän auton, se voi liittyä Eurajoella kadonneen Lea Leikarin tapaukseen

Poliisi pyytää edelleen havaintoja ja tietoja kadonneen liikkeistä. Viimeisimmät etsinnät Leikarin löytämiseksi on tehty marraskuun aikana.

Lea Leikari on ollut kadoksissa maaliskuusta lähtien. Tapaukseen liittyen poliisi kaipaa tietoja kuvaan tallentuneesta pakettiautosta.

26.11.2021 14:26

Eurajoki

Lounais-Suomen poliisi pyytää edelleen havaintoja ja tietoja Lea Leikarin katoamiseen liittyen. Leikari katosi torstaina 11. maaliskuuta kotoaan Eurajoen Sydänmaalta.

Viimeisin tieto Leikarista on maaliskuisena torstai-iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Tämän jälkeen Leikarin liikkeistä ei ole tietoa.

Katoamispäivänä Leikarin asunnon pihalla olleeseen riistakameran kuvaan on tallentunut noin kello 18.30 aikaan kuvassa oleva pakettiauto. Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä pakettiautosta sekä sen liikkeistä ja kuljettajasta tapahtuma-aikaan.

Pakettiautoon liittyvät ja kaikki muut mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050 411 7655 tai soittamalla maanantaista torstain välisinä aikoina kello 9–16 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 029 541 7780.

Leikarin asunnon lähiympäristössä on tehty useita etsintöjä Leikarin löytämiseksi.

”Etsintöjä on ollut useampaan otteeseen, ja viimeisimpiä on tehty ihan nyt marraskuussa”, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula.

Leikarin asunnon lähiympäristö on Hiltulan mukaan käyty hyvin kattavasti läpi. Poliisi on lisäksi tarkistanut joitakin yksittäisiä tutkinnassa esiin tulleita paikkoja.

”Jokaiseen vinkkiin reagoidaan ja tarkistellaan niitä. Joitakin vinkkejä on meille tullut, ja jotain etsintääkin on niiden perusteella kohdistettu”, Hiltula toteaa.

Poliisilla ei ole ollut ketään epäiltynä Leikarin katoamiseen liittyen.

Juttua täydennetty 26.11. kello 14.57. Lisätty tutkinnanjohtajan kommentit.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut