Poliisi etsii reilut kaksi viikkoa sitten kadonnutta henkilöä Porissa – Etsinnät rajattu Kokemäenjokeen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Poliisi etsii reilut kaksi viikkoa sitten kadonnutta henkilöä Porissa – Etsinnät rajattu Kokemäenjokeen

Etsintöihin on osallistunut myös rajavartiolaitos, jonka toimesta kadonnutta etsittiin Kokemäenjoella viime perjantaina ja lauantaina.

Kuvituskuva arkistosta.

23.11. 10:50

Pori

Yli kaksi viikkoa sitten kadonnuttua henkilöä etsitään Porissa Kokemäenjoesta, johon etsintäalue on pystytty rajaamaan, tiedottaa Lounais-Suomen poliisi. Asiassa ei epäillä rikosta.

Etsinnän kohteena on tiedotteen mukaan 8. marraskuuta kadonneeksi ilmoitettu iäkäs porilaismies. Hänen ei enää oleteta olevan elossa.

Pelastuslaitoksen lisäksi etsintöihin on osallistunut rajavartiolaitos, joka Lounais-Suomen poliisin osoittaman virka-apupyynnön mukaisesti etsi kadonnutta Kokemäenjoella viime perjantaina ja lauantaina. Etsintöjä tehtiin Raumansillalta alajuoksun suuntaan lähes viiden kilometrin mittaisella alueella – tuloksetta.

Poliisi päätti tiedottaa asiasta rauhoittaakseen paikallisesti julkisuudessa käytyä keskustelua ja vähentääkseen tapaukseen liittyvää yleistä epätietoisuutta. Asian yksityisen luonteen vuoksi tapauksesta ei voida antaa lisätietoja.

Mahdolliset kadonneeseen liittyvät havainnot Kokemäenjoella tulee ilmoittaa hätänumeroon 112.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut