Porilainen kasvuyritys pystyy kuljettamaan vaikka 84-metrisiä tuulivoimalan siipiä tai kokonaisia taloja Kiirunan laajenevan kaivoksen tieltä – Nyt Vuorsolan sisarukset hakevat kasvua erityisesti tuulivoimasta

Aiemmin vain joitakin prosentteja porilaisen Vuorsola Oy:n liikevaihtoon tuoneesta tuulivoimasta on tullut tänä vuonna merkittävä osa kasvuyrityksen liikevaihtoa. ”Ensi vuonna tuulivoiman osuus on varmaankin jo enemmän kuin kolmasosa liikevaihdostamme”, sanoo toimitusjohtaja Mikko Vuorsola.

”Olemme yrittäneet keskittyä nostopuolella erikoisnostoihin, koska markkinoille on tullut paljon peruskalustoa”, sanoo Vuorsola Oy:n ajojärjestelijä Satu Vuorsola (oikealla). Vasemmalla yrityksen controller Suvi Vuorsola ja keskellä toimitusjohtaja Mikko Vuorsola.

5.12.2021 12:00

Pori

Kun säilyttämisen arvoiseksi katsottu rakennus uhkaa jäädä alati laajenevan rautakaivosalueen alle Pohjois-Ruotsin Kiirunassa, ratkaisu ongelmaan löytyy usein Porista.

”Käymme siellä silloin tällöin, ehkä kerran tai kaksi vuodessa. Siirrämme yleensä samalla kerralla useampia taloja”, sanoo Vuorsola Oy:n toimitusjohtaja Mikko Vuorsola.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut