Rauma somistettuna joulukaupungin sesonkiavaukseen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rauma somistettuna joulukaupungin sesonkiavaukseen

Pitsikaupungin Raumlaine joul ensi-iltaan. Marras-joulukuussa kymmeniä tapahtumia.

Virallinen Rauman joulukuusi on pystytettynä torilla. Kuusen ja katujen jouluvalot syttyvät lauantaina 20. marraskuuta.

19.11. 8:30

Rauma

Kaupungin, yhdistysten ja yritysten yhteistyönä käynnistämä Raumlaine joul - pitsikaupungin joulu saa avauksensa tulevana viikonloppuna. Avajaistapahtumat ajoittuvat perjantaille ja lauantaille, ja joulusesongin aikana tapahtumia on luvassa kymmeniä.

Joulukaupunki -hankkeen vetäjä, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen kiittelee idean saamaan vastaanottoa. Yritykset ja yhteisöt ovat tarttuneet toimeen aktiivisesti.

”Keväällä vasta aloitimme ja alulle on päästy mukavasti. Tavoitteena on rakentaa meidän kaupunkimme näköinen tarina ja ilme joulukaupungille”, Saarinen sanoo.

Perjantaina 19. marraskuuta joulun avaa Rakastunut Raumaan -kauppiasyhteisön oma Black Friday eli raumalaisittain Pikimust Perjanda myyntisesongin aloitus.

Mukana on 27 yritystä ja teemapäivän mukaisesti keskustan kaupat ovat avoinna pimeästä pimeään kello 7–21. Kauppapäivä alkaa torilla Pystökaffe -happy hour -kahvitarjoilulla kello 7–8.

Joulukapungin valot syttyvät lauantaina 20. marraskuuta kello 11 alkaen. Joulupukki ja tontut saapuvat torille ohjelmalliseen avajaistapahtumaan, jonka esiintyjinä ovat Rauman poikasoittokunta, Karin koulun musiikkiluokat, Turun seudun tanssioppilaitoksen tanssiryhmä, lauluyhtye Deli, ja Ville Viking.

Jouluvalojen sytyttäjinä ovat kello 14 kansanedustaja Kristiina Salonen ja Ville Viking.

Pitsikaupungin joulu -verkkosivut

Vanhan Rauman liikkeet on koristeltu jouluun valaistuilla havuköynnöksillä. Kuvassa Kuninkaankatu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut