”Jos me hakkaamme siihen miljoonia, niin miksemme tekisi siitä sitten kerralla kunnollista?” – Nyt puhuu Porin palloiluhallihankkeen väsymätön puuhamies Ismo Läntinen - Satakunta - Satakunnan Kansa

”Jos me hakkaamme siihen miljoonia, niin miksemme tekisi siitä sitten kerralla kunnollista?” – Nyt puhuu Porin palloiluhallihankkeen väsymätön puuhamies Ismo Läntinen

Palloiluhallin saaminen Porin investointiohjelmaan oli Ismo Läntiselle tunteikas hetki, sillä sisäliikuntatilojen kehittäminen oli hänelle perimmäinen syy lähteä kuntapolitiikkaan. Hän uskoo Isonmäen palloiluhallin olevan Porille tärkeä vetovoimatekijä ja lisäävän lasten ja nuorten intoa urheiluharrastukseen.

”Ei kai me tässä kaupungissa niin tyhmiä olla, että hakkaisimme miljoonia euroja suunnitteluun ja valmisteluun, eikä sitten mentäisi maaliin asti”, sanoo Porin palloiluhallihankkeen näkyvin puuhamies Ismo Läntinen (ps).

17.11. 19:08

Pori

”Tunteen puolelle veti.”

Näin kuvailee maanantai-illan tunnelmiaan porilainen kaupunginvaltuutettu Ismo Läntinen (ps.). Valtuusto oli hyväksynyt ensi vuoden talousarvion, jonka investointiohjelmaan oli mahdutettu kustannusarvioltaan yli 25 miljoonan euron palloiluhalli, jonka innokkaimpana puolestapuhujana Läntinen on viime vuosina profiloitunut.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut