”Opetustoimi ei ole ainoa, jossa suomalainen palaverikulttuuri vie liikaa aikaa varsinaiselta työltä”, sanoo Nakkilan tuore sivistysjohtaja, jonka mielestä laatu ratkaisee – niin opetuksessa kuin kurpitsan kasvatuksessa - Satakunta - Satakunnan Kansa

”Opetustoimi ei ole ainoa, jossa suomalainen palaverikulttuuri vie liikaa aikaa varsinaiselta työltä”, sanoo Nakkilan tuore sivistysjohtaja, jonka mielestä laatu ratkaisee – niin opetuksessa kuin kurpitsan kasvatuksessa

Sivistysjohtaja Riikka Kuusisto-Kajander haluaa järkevöittää työntekoa karsimalla turhia palavereita.

Riikka Kuusisto-Kajander on ilahtunut vastaanottoon, jonka hän on Nakkilassa saanut. Sivistysjohtajana hän pitää itseään mahdollistajana.

22.11. 21:00

Nakkila

Laatunainen. Jos Nakkilan tuoretta sivistysjohtajaa Riikka Kuusisto-Kajanderia pitäisi luonnehtia yhdellä sanalla, se olisi laatunainen.

Laadun kehittäminen koulutuksessa, sen kaikilla asteilla on ollut olennainen osa Kuusisto-Kajanderin monipuolista työuraa aina opettajasta erilaisten koulutushankkeiden vetäjäksi. Työn ohessa syntyneet julkaisut kertovat omaa kieltään, vaikkapa Seudulliset laadun kulmakivet saaristosta kasvukeskuksiin -raportti ja Laatu perusopetuksessa -teos. Teema jatkuu myös Kuusisto-Kajanderin valmistumassa olevasta väitöskirjasta, jonka aihe on Opettaja laadun tekijänä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut