Keskusta haluaa aikalisän palloiluhallin investoinnissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Keskusta haluaa aikalisän Porin palloiluhallin investoinnissa – ”vähempikin riittäisi”

Porin kaupunginvaltuuston on määrä päättää tänään palloiluhallin rahoista.

Porin uutta palloiluhallia suunnitellaan urheilukeskukseen. Esillä on ollut jopa 25,6 miljoonan euron rakennus.

15.11. 10:46

Pori

Porin Keskusta haluaa lisäaikaa palloiluhalli-investoinnin arvioimiseksi. Investointi on keskustan kannanoton mukaan arvoltaan niin suuri, että kaupungin taloustilannetta on voitava tarkastella kriittisesti.

Porin kaupunginvaltuuston on määrä päättää tänään maanantaina urheilukeskukseen suunnitellun uuden palloiluhallin kaikkiaan jopa yli 25 miljoonan euron määrärahoista.

Keskustan mukaan vähempikin riittäisi.

”Keskusta tiedostaa elinvoimaa lisäävät mahdollisuudet laajemmassa palloiluhalli-investoinnissa, mutta kuinka uskottavaa on useat kansainvälisen kokoluokan tapahtumat tai ottelut Porissa. Eikö jäähallia juuri korjattu tämän mahdollistamiseksi?”

Kannanoton ovat allekirjoittaneet Porin Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Kantola ja kunnallisjärjestön puheenjohtaja Matti Hatanpää.

”Tulevien hyvinvointialueiden aloittaessa Porin tulot ja menot pienenevät merkittävästi, jolloin aiempaa pienemmillä verotuloilla pitää pystyä kattamaan tehdyt investoinnit”, he toteavat.

Kaupunginhallituksen esityksessä taloussuunnitelmassa vuosille 2023–2024 palloiluhallin rakentamiseen varaudutaan 25,6 miljoonan euron budjetoinnilla.

Uutista on oikaistu 15.11. kello 12: Korjattu kh:n esitystä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut