Ulosajoja ja autopalo Satakunnassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ulosajoja ja autopalo Satakunnassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä

15.11. 8:01

Merikarvia, Pori, Rauma, Ulvila

Merikarvian Strikantiellä sattui henkilöauton ulosajo sunnuntai-iltana. Hälytys tuli kello 22.32. Päivystävän palomestarin Janne Kumpulaisen mukaan autossa oli kuljettajan lisäksi neljä henkeä. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle auto oli ojassa ja matkustajat päässeet itse ulos. Ensihoito vei ainakin osan heistä tarkistettavaksi sairaalaan. Paikalla oli Kumpulaisen mukaan hyvin liukasta.

Ulvilan Järventaustantiellä sattui niinikään ulosajo sunnuntaina. Yksin liikkeellä ollut kuljettaja oli suistunut tieltä, ja auto oli pyörähtänyt katolleen. Kuljettaja oli päässyt omin avuin autosta, mutta ensihoito tilattiin paikalle. Hälytys tuli kello 23.13.

Porin Vähäraumalla Varusmiehentiellä pakettiauto oli syttynyt tuleen takaosastaan maanantaina aamuyöllä. Ohikulkija oli tehnyt ilmoituksen takaosastaan liekkiä puskevasta ajoneuvosta. Paikalla ei ollut kuljettajaa, eikä auto ollut ajossa, kun pelastuslaitos saapui paikalle.

”On mahdollista, että joku on siinä käynyt tekemässä jotain”, Kumpulainen arvioi palon syytä.

Raumalla kello 4.33 maanantaina liukkaus teki tepposet jyrkässä kurvissa lava-autolle Valajantien ja Hitsaajantien risteyksen tuntumassa. Lava-auto suistui tieltä hiljaisella nopeudella ja törmäsi valotolppaan. Kuljettajan lisäksi autossa oli kyydissä matkustaja. Toinen heistä valitti kättään, mutta ilmeisesti suuremmilta vammoilta vältyttiin.

”Tiet olivat hyvin liukkaita sumun jäädyttyä yöllä tien pintaan”, päivystävä palomestari Harri Salonen kommentoi.

Porin Ahlaisissa katumaasturi ajoi ulos liukkaalta tieltä Sandöntien ja Gisselöntien risteyksessä. Päivystävän palomestarin Perttu Kuhasen mukaan autossa yksin matkustanut kuljettaja oli kävellyt paikalta takaisin kotiinsa. Ensihoito kävi tarkistamassa hänen vointinsa.

Päivitettu 15.11.2021 kello 9.00: Lisätty Ahlaisten ulosajo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut