Rauma lähettää 1 900 joulukorttia entisille raumalaisille - kutsu jouluksi takaisin kotiin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rauma lähettää 1 900 joulukorttia entisille raumalaisille – kutsu jouluksi takaisin kotiin

Entiset raumalaiset saavat entisestä kotikaupungistaan jouluisen korttitervehdyksen ja kutsun palata kotiin.

13.11. 14:41

Rauma

Joulukaupunkia ja sen tapahtumia rakentava Rauma kutsuu pois muuttaneita palaamaan jouluksi kotiin. Kaupunki lähettää kutsujoulukortit kaikkiaan noin 2 300:lle Raumalta kymmenen menneen vuoden aikana poismuuttaneille. Kuluvalla viikolla kutsujoulukortteja lähtee yli 1 900 talouteen.

Joulukortillaan Rauma kutsuu vastaanottajan nauttimaan pitsikaupungin joulun tunnelmallisista tapahtumista, elämyksistä ja palveluista.

"Haluamme kertoa poismuuttaneille Rauman joulukaupunkiprojektista, ja samalla kutsumme kaikki muualle muuttaneet raumalaiset takaisin kotiin joulun viettoon. Toivomme, että mahdollisimman moni jää tänne loistavien palveluiden, värikkään kulttuurin ja luonnon ääreen vaikka pysyvästi asumaan”, kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Kaupunki lähestyy Raumalta poismuuttaneita jouluisella kortilla ensimmäistä kertaa. Vastaanottajat rajattiin 10 vuoden aikaikkunalla, ja kortit lähetetään kotitalouksittain. Joulukortti kolahtaa postilaatikkoon talouden vanhimman henkilön nimellä.

"Toivotamme korttien saajat tervetulleiksi takaisin kotiin ja samalla haluamme sytyttää pienen kaipauksen Raumalle palaamiseen. Jos ei aivan pysyvästi pysty muuttamaan, kaikki ovat tietysti tervetulleita ihastelemaan juurilleen joulun tunnelmaa ja lukuisia tapahtumia”, Saarinen sanoo.

Kaupunkikehityskoordinaattori Camilla Pihlmanin mukaan vastaava poismuuttaneiden lähestymistapa saattaa saada jatkoa seuraavanakin vuonna. Joulukorttikokeilusta toivotaankin palautetta vastaanottajilta.

– ”Olisi ihanaa kuulla, miltä tuntui saada joulutervehdys Raumalta. Palauteviestejä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kaupunkikehitys@rauma.fi”, Pihlman sanoo.

Rauman pitsikaupungin jouluun ja tapahtumiin voi tutustua osoitteessa rauma.fi/joulu. Jouluisia tunnelmia Raumalta voi jakaa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #pitsikaupunginjoulu ja #raumlainejoul.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut