Lapsettomuusdiagnoosin saanut Sini Ariell on nyt tuplaäiti, joka uskoo vapaaseen kasvatustyyliin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Porissakin vaikuttanut Sini Ariell on tullut suurelle yleisölle tutuksi pin-up-mallina ja Tatuointistudio HelsINK -tositelevisiosarjasta, jota esitettiin 2010-luvun alkupuolella kahden tuotantokauden ajan.

Lapsettomuusdiagnoosin saanut Sini Ariell on nyt tuplaäiti, joka uskoo vapaaseen kasvatustyyliin: ”Ei ole rajoja eikä kuritusta, kun tehdään niin kuin pyydetään”

Porista Australiaan muuttanut Sini Ariell tähdittää parhaillaan Gossip Moms- tv-sarjaa. Pori on Ariellille edelleen tärkeä paikka ja hän käy yleensä joka Suomen vierailulla Porissa ystäviään tapaamassa ja bilettämässä.


7.11. 11:00

Kun televisiosta tuttu tatuointitaiteilija ja malli Sini Ariell, 40, muutti vuonna 2008 Porista Helsinkiin ja sieltä Australiaan, moni asia hänen elämässään on sen jälkeen muuttunut.

Ariellista ei lääkärin mukaan koskaan pitänyt tulla äitiä, mutta neljä vuotta sitten hän sai yllätysraskauden jälkeen esikoistytön Pennyn ja syyskuussa hän synnytti kaikessa hiljaisuudessa toisen tyttären, Indy Joanin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut