Rauman kaupungin liikuntapaikat seurojen mainosalustoiksi - Satakunta - Satakunnan Kansa

Liikuntapaikkojen pääkäyttäjät saavat oikeuden areenoiden ja salien nimeämiseen Raumalla – seurat saavat käyttää liikuntapaikkoja myös mainosalustoina

Pääkäyttäjät saavat ensioikeuden areenoiden ja salien nimeämiseen. Kaikki käyttäjäseurat voivat myydä mainospaikkoja kaupungin liikuntatiloihin.

Kaupunki on asettanut direktiivit liikuntapaikkojen mainosmyyntiin ja markkinointikäyttöön. Rauman kaupunki jatkaa virallisissa yhteyksissään liikuntapaikkojen virallisten nimien käyttöä.

22.10. 9:46

Rauma

Kaupungin liikuntatilojen ja -paikkojen markkinointikäyttöön ja seurojen varainkeräykseen on säädetty sivistysvaliokunnan päätöksellä yhtenäinen käytäntö. Lupia on tähän asti myönnetty vaihtelevasti yksittäin virkamiespäätöksinä.

Kaupunki sallii seurojen käyttää tilojaan ja liikuntapaikkoja seurojen mainos- ja markkinointialustoina. Kaupunki ei peri korvauksia seurojen yhteistyökumppaneiden maksamista mainoksista, vaan seurat saavat mainostulot hyödykseen.

Liikuntapaikan pääkäyttäjällä on ensisijainen oikeus paikan nimeämiseen.

Äijänsuon jalkapallostadion ja talviharjoitteluhalli on saanut markkinointinimen Pallo-Iirojen yhteistyökumppaneilta, Buena Vista -ravintolalta ja Raumaster Oy:ltä. Salibandyseura SalBa ry:n käyttämä sali on nimetty Jaakko-Areenaksi.

Äijänsuon jäähallin nimeäminen perustuu kaupungin ja Rauma Lukko Oy:n väliseen erilliseen yhteistyösopimukseen. Viime vuodet yhteistyökumppanina on ollut Kivikylän Kotipalvaamo Oy.

Tasapuolisuuden nimissä kaupunki sallii kaikkien käyttäjäseurojen myydä mainoksia kaupungin hyväksymiin sijoituspaikkoihin ja rakenteisiin. Mainos- ja markkinointisopimukset on ennalta hyväksytettävä kaupungin liikuntapalveluissa liikuntatoimenjohtajan päätöksellä. Sopimukset on esitettävä tiedoksi sivistysvaliokunnalle.

Seurojen on itse huolehdittava mainosten asennuksesta ja ylläpidosta sekä vastattava mainospaikkojen palauttamisesta ennalleen sopimusten päättyessä.

Rauman kaupunki käyttää virallisissa yhteyksissä ja viestinnässään liikuntapaikkojen virallisia nimiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut