Korona jäädytti pörssissä listatun Rush Factoryn visiot – Markus Niemelällä uusi tapahtumavisio - Satakunta - Satakunnan Kansa

Koko ikänsä samoja kilpa-autoratoja kolunneen kaksikon välillä on luottamus, joka on auttanut raumalaisen pörssiyrityksen Rush Factoryn pahimman yli – ”Pystymme puhumaan toisillemme tosi suoraan”

Raumalainen Rush Factory listautui kolme vuotta sitten Helsingin pörssiin. Listautumisanti oli pettymys, ja vuotta myöhemmin korona iski tapahtuma-alaan. Yritys on kuitenkin sinnitellyt, ja on pääkaksikon mukaan hyvissä asemissa.

Tämä porukka markkinoi Rush Factoryn pörssiin listautumista kolme vuotta sitten. Vasemmalta nykyinen toimitusjohtaja Mika Metsämäki, perustaja ja nykyinen kehitysjohtaja Markus Niemelä sekä silloinen operatiivinen johtaja Lauri Kokko, joka ei enää ole mukana.

20.10. 19:00

Rauma

Kolme nuorta miestä markkinoi tapahtuma-alan yritystään Rush Factorya raumalaisen elokuvateatteri Iso-Hannun valkokankaan edessä kolme vuotta sitten. Tarkoituksena oli luoda odotuksia, jotta osakkeet menisivät kaupaksi. Edessä oli raumalaisen yrityksen listautuminen Helsingin pörssiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut