Valtatie 8:n kaikki uudet ohituskaistaparit Porin ja Turun välillä on otettu käyttöön – rakentamisen budjetti alittui tuntuvasti - Satakunta - Satakunnan Kansa

Valtatie 8:n kaikki uudet ohituskaistaparit Porin ja Turun välillä on otettu käyttöön – rakentamisen budjetti alittui tuntuvasti

Väyläviraston projektipäällikkö Elina Keränen kertoo tiedotteessa, että hanke pysyi aikataulussa ja sen budjetti alitettiin 20 prosentilla.

Työnjohtaja Risto Rauva, työmaapäällikkö Timo Niemi ja projektijohtaja Eetu Väisänen Destialta sekä projektipäällikkö Kari Partiainen Väylävirastosta luovuttivat valtatie 8:n liikenteelle.

13.10. 8:35

Valtatie 8:lle Porin ja Tuyrun väliin viime ja tänä vuonna rakennetut kolme uutta ohituskaistaparia on otettu käyttöön, kertoo Väylävirasto tiedotteessa.

Tielle rakennettiin täysin uudet uudet ohituskaistaparit Eurajoelle välille Kämppä–Peränkylä ja Laitilaan välille Nästi–Kovero. Lisäksi Mynämäen ohituskaistoja parannettiin.

Valtatie 8:n parannushankkeen tavoitteena on lisätä valtatien turvallisuutta, sujuvoittaa liikennettä ja suojata alueen pohjavedet.

Hankkeen projektipäällikkö Kari Partiaisen mukaan rakennustyöt ovat sujuneet hyvin.

“Olen iloinen, että rakennustyöt saatiin tehtyä ilman vakavia työtapaturmia eikä liikennehaittakaan ollut kohtuuton”, Partiainen sanoo tiedotteessa.

Väyläviraston projektipäällikkö Elina Keränen kertoo tiedotteessa, että hanke pysyi aikataulussa ja sen budjetti alitettiin 20 prosentilla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: