Porin vesialueilla valmistaudutaan talveen, Niittäjänsilta lähti jo, venelaiturit seuraavat pian perässä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Niittäjänsilta lähti talviteloille – myöhäisille matonpesijöille tulee jo kiire

Myös venelaitureita aletaan purkaa loppuviikosta.

Porin Niittäjäsilta nostettiin talviteloille.

12.10. 15:23

Pori

Porin keskustan vesialueilla valmistaudutaan kovaa vauhtia talven tuloon. Raumanjuovan ylittävä Niittäjänsilta asuntomessualueella nostettiin talviteloille tiistaina. Myös veneilykausi alkaa olla tältä vuodelta ohi, ja venelaitureiden purkutyöt aloitetaan tämän viikon perjantaina.

Matonpesupaikat poistuvat käytöstä viimeistään parin viikon sisällä. Viimeisinä talviteloille lokakuun lopussa siirtyvät Taavi-silta sekä Kirjurinluodon edustan suihkulähde.

"Venelaitureita aletaan purkaa tämän viikon perjantaina, joten veneet on siirrettävä talvisäilöihin mahdollisimman pian. Vierasvenelaituri poistetaan viimeisenä, joten sitä voi tarpeen tullen käyttää vielä pari–kolme viikkoa, sanoo maastotyöpäällikkö Olli-Pekka Ihalainen Porin kaupungilta tiedotteessa.

Töiden aikataulu riippuu myös arvaamattomista säätiloista. Mikäli yöpakkaset alkavat toden teolla, töitä voidaan aikaistaa.

"Jos hyvät ulkoilusäät jatkuvat, Polsanluodon lossi on käytössä tämän kuun loppuun asti. Toki jos nyt alkaneet sateet jatkuvat, tai yöpakkaset alkavat, lossin talviloma aikaistuu”, kertoo piiripuutarhuri Esa Rouvali.

Lue lisää: ”Ei ihme ettei ihmiset käy keskustassa, kun siellä ei ole mitään – Lisää kahviloita, ravintoloita, kukkakauppoja ja erikoisliikkeitä”

Lue lisää: Niittäjänsilta on suljettu käytöstä toistaiseksi Porissa

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos