Rattijuoppo jäi kiinni Harjavallassa ajettuaan ulos tieltä ja puuta päin – tunnusti syyllisyytensä poliisikuulusteluissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rattijuoppo jäi kiinni Harjavallassa ajettuaan ulos tieltä ja puuta päin – tunnusti syyllisyytensä poliisikuulusteluissa

Kuljettaja kertoi juoneensa olutta ennen ajoa.

10.10. 9:18

Harjavalta

Törkeästä rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja jäi kiinni autosta, jonka hän oli ajanut puuta päin Harjavallassa lauantaiaamuna.

Henkilöauto oli tullut Kokemäen suunnasta Pohjoisrannantietä, ja se oli suistunut kulkusuunnassa tien vasemmalle puolelle ojaan. Auto oli mennyt keula päin koivua.

Tapahtumapaikalla kuljettaja kertoi poliisipartiolle juoneensa olutta ennen ajoa. Hänen ensimmäinen muistikuvansa törmäyksen jälkeen oli se, kun pelastuksen yksikkö tuli paikalle.

Kuljettaja puhalsi alkometriin 0.88 mg/l, joka on promilleissa ilmaistuna noin 1,98. Hänellä ei ollut ajokorttia. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Henkilöauton etupää vaurioitui tuntuvasti, ja takalasi oli mennyt rikki. Autossa ei ollut muita kyydissä.

Poliisi kuulusteli kuljettajan tapahtumapäivänä, ja hän tunnusti syyllistyneensä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, liikennejuopumukseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Tapahtumapaikka oli poliisitiedotteen mukaan noin 200 metriä Kettulantien ja Pohjoisrannantien risteyksestä. Ulosajo sattui noin aamukahdeksalta.

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo tapauksesta sunnuntaiaamuna lähettämässään tiedotteessa. Poliisi ei kertonut rattijuoposta tarkempia tietoja, sukupuolta, ikää tai kotipaikkaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: