Samppa Vilkuna teki 19-vuotiaana päätöksen, jota ei enää uskaltaisi tehdä – nyt hän kertoo, miksi monen yrityksen henkilövalinnat menevät pieleen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Porilainen Samppa Vilkuna teki 19-vuotiaana päätöksen, jota ei enää uskaltaisi tehdä – nyt hän kertoo, miksi monen yrityksen henkilövalinnat menevät pieleen

Samppa Vilkuna halusi ymmärtää päätöksentekoa paremmin. Syntyi kirja ja käsitys siitä, mikä erottaa loistavat päätöksentekijät huonoista.

Päätöksenteko on kiinnostanut Samppa Vilkunaa pitkään. Superson markkinointitoimiston perustaja aloitti työuransa Porissa ravintoloitsijana.

10.10. 11:00

Päätös syntyi intuitiivisesti yhdessä hetkessä. Veljekset eivät tienneet, miten he maksaisivat lainan. Silti he päättivät ryhtyä ravintoloitsijoiksi.

Samppa oli 19 ja vasta päässyt armeijasta, eikä Harrikaan ollut kuin 21-vuotias.

He marssivat pankkiin, saivat lainaa ja ostivat äitinsä perustaman kortteliravintolan, joka iltaisin toimitti myös kapakan roolia. Sen nimi oli Musan Paviljonki.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos